top of page

Vilkår for bruk

 

Vilkår for bruk og retningslinjer for kjøp

TENK er en formidler mellom deg som kjøper og arrangører som selger. Dette kjøpet er en transaksjon mellom dere. TENK kan ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for eventuelle krav mot arrangøren, inkludert refusjon av billetter osv.

 

Godkjente betalingsmetoder

TENK godtar følgende betalingsmetoder: VISA, Mastercard og Vipps. Transaksjonen behandles av vår leverandør, Stripe og Vipps. Nettstedet er sikret med SSL-teknologi, løsningen er i samsvar med nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder og er PCI-kompatibel. Kortinformasjonen din lagres ikke av TENK på noen måte.

 

Priser og tilgjengelighet

Det er arrangørene, ikke TENK, som bestemmer prisene og antall billetter og gjenstander for salg. Billettene selges gjennom salgskanaler som internett og mobilteknologi.

 

Avlyst, utsatt eller flyttet arrangement

Arrangøren forbeholder seg retten til å avlyse, utsette eller flytte ethvert arrangement. Kjøpte billetter til et endret arrangement kan i prinsippet tilbakebetales ved å kontakte arrangøren direkte. Arrangøren er ansvarlig for alle refusjoner og kommunikasjon til billettkjøpere i forbindelse med ethvert arrangement - men TENK kan ved egen avtale med arrangøren hjelpe til med selve utførelsen av disse tjenestene.

Refusjoner

I tilfelle du som kjøper er kvalifisert for refusjon, vil TENKs provisjon ikke refunderes.

For henvendelser om refusjon, kontakt arrangøren direkte først. Du finner kontaktinformasjonen deres i kvitteringen og på TENKs salgsside. For andre spørsmål, vennligst ta kontakt med oss ​​på post@t-enk.no.

Levering

Billettene dine blir sendt til din registrerte e-postadresse like etter  betalingen gjennomføres. E-post adressen legges inn ved billettkjøpet.

 

Angrerett

I følge Angrerettloven kapittel 5 §19 gjelder angreretten ikke ved kjøp av en rekke særlige tjenesteytelser - deriblant adgang til kulturelle og reakreative arrangementer, transport, innkvartering og servering i spesifikt angitte tidsrom. Arrangøren har derfor ikke plikt til å refundere kjøpet ditt om du er forhindret fra å bruke billettene dine.

 

Vilkår for bruk

Vær oppmerksom på følgende: Ved å bruke eller besøke denne siden aksepterer du våre vilkår for bruk. TENK forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene. Hvis vilkårene brytes, kan TENK ekskludere deg fra nettstedet og/eller anmelde forholdet.

bottom of page